ISO 9001:2015

Kvalitet našeg rada krunisali smo početkom 2010. godine uvodjenjem ISO Standarda 9001:2008, koji smo obnovili 2016. godine sa najnovijim ISO Standardom 9001:2015. Dobijanje sertifikata ISO 9001 nam omogućava sistemsko sprovodjenje definisanih poslovnih procesa čime se postiže dugoročno, strateško unapredjenje poslovanja. Takodje, 2016. godine dobili smo AAA Sertifikat bonitetne izvrsnosti, koji nas svrstava u sam vrh domaće privrede.

O nama

Dobro došli na službenu prezentaciju Grba-Prpić d.o.o. preduzeća za transport i usluge. Želimo Vam ugodan pregled naše prezentacije, za koju se nadamo da će Vam pružiti sve potrebne informacije. Za sve dodatne informacije, stojimo Vam na raspolaganju! Preduzeće Grba-Prpić d.o.o. osnovano je 1995. godine kao porodično preduzeće sa ciljem da pruža što kvalitetnije usluge prevoza robe u međunarodnom transportu. Stalnim praćenjem novih standarda i tehnologija, veoma kvalitetnom i brzom uslugom , te kvalitetnim i stručnim timom, danas uspešno poslujemo kao srednje preduzeće sa 20 vozila i 30 zaposlenih.

Na placu veličine 4000 m2, koji je u vlasništvu preduzeća, nalazi se upravna zgrada sa kancelarijskim i magacinskim prostorom, te restoranom i kuhinjom za vlastite potrebe ukupne površine od 800 m2. Interna benzinska pumpa kapaciteta od 61000 L, izgrađena je po najsavremenijoj tehnologiji. U planu je rekonstrukcija postojećih i izgradnja novih magacina za robu pod carinskim nadzorom, kao i izgradnja servisa za popravku vozila. Za sva vozila posedujemo kasko i CMR osiguranje u visini premije od 300 000 EUR po vozilu. Najbolji pokazatelj našeg kvaliteta je broj zadovoljnih komitenata i partnera sa kojima većinom poslujemo od samog osnivanja preduzeća. Našim vozilima najviših euro standarda vršimo prevoz svih vrsta komercijalne robe iz- i za sve krajeve zapadne, srednje i istočne Evrope od Estonije, Litvanije, Letonije, Poljske preko Holandije, Belgije, Nemačke, Austrije, Češke, Slovačke, Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine do Crne Gore, Rumunije, Bugarske, Grčke, Španije i Francuske.